Suntem o companie ce oferă servicii în domeniul DigitalMarketing dar și în Publishing.

Pentru ramura de DigitalMarketing oferim servicii specifice, prin care vă putem ajuta să treceți cu bine provocările pieței și a concurenței.

La capitolul Publishing House & Literary Agents, oferim servicii de editare și publicare. De asemenea autorii noștri beneficiază și de servicii de distribuție sau  de reprezentare, la nivel național sau internațional. Editura noastră publică materiale în jurul subiectelor mai puțin abordate și cunoscute cum ar fi Francmasoneria, Ordinele Inițiatice și Cavalerești, ezoterism, spiritualitate, kabbalah, etc.


EDITURA

Editura a fost fondată în 2015 cu scopul de a publica lucrări pe teme de ezoterism, spiritualitate, masonerie, hermetism. Am considerat că deși au apărut multe publicații pe aceste teme, unele din ele foarte bune, pe piața din România, trebuie constituită o sursă permanentă de informații precise și corecte în aceste domenii. Acestea trebuie să fie accesibile fiecărui căutător, indiferent de sistemul inițiatic din care provine și indiferent de intențiile sale.

Prin urmare, prin publicațiile noastre, veți cunoaște atât cât este posibil diverse sisteme inițiatice, de la societăți secrete la societăți discrete; de la filozofia și învățăturile lor până la practicile rituale, spirituale sau de altă natură; de la istorie până la organizarea lor actuală; totul pentru o mai bună informare și înțelegere a fenomenului.

Chiar dacă în societatea românească, și în lume în general, societatea a mai păstrat unele lozinci și mentalități totalitare, care evident condamnă aceste activități de eliberare a conștiinței umane și de regăsire a spiritualității autentice; chiar dacă sunt multe organizații care nu sunt departe de conspirațiile vehiculate prin mediile de informare, trebuie să facem diferența între ce este benefic și ce este nociv pentru om și pentru societate. Scopul nostru nu este de a cataloga aceste societăți, scopul nostru este de a prezenta informații obiective asupra lor, dând fiecărui cititor posibilitatea să tragă propriile concluzii.

Un alt aspect care ne-a îndemnat să facem acest demers, poate cel mai important dintre toate, este ceea ce observăm fiecare din noi în fiecare zi: o regresare a condiției umane și implicit a societății. Observăm că societatea este formată tot mai mult din elemente individualiste, egoiste, nepăsătoare la situația celor din jur, având un sistem de valori total incompatibile cu umanismul, din ce în ce mai violente și mai corupte. Este evident că materialismul sec.XXI este cauza pentru această degradare iar materialismul trebuie echilibrat prin spiritualitate. Nu putem să generăm armonie în jurul nostru dacă noi nu suntem armonizați și putem realiza armonizare doar echilibrând latura noastră materială cu cea spirituală și invers.

Nu putem fi acuzați că dezvăluim secretele unora și altora dintre tradiții și organizații, pentru că informațiile publicate de noi se regăsesc deja publicate, mai demult sau mai recent, în diferite multe alte locuri și prin intermediul diverselor medii de informație. Oricum secretele nu sunt de natură rațională, ele sunt de natură emoțională și nu pot fi cunoscute decât prin apartenența la respectivele ordine și societăți.


AGENȚIA LITERARĂ

Recent am dezvoltat un program de agenți literari, prin intermediul cărora, autorii care vor semna un contract de reprezentare cu noi să beneficieze de cele mai bune rezultate ale muncii lor în ceea ce privește vizibilitatea, expunerea publică, promovarea prin diverse evenimente, plus multe alte activități specifice, adaptate individual pentru fiecare autor în parte.

Așa cum punem mare preț pe informații corecte, la fel de mare este și prețul pe care îl punem pe cei care ne fac accesibile aceste informații.


Noi considerăm disegn-ul ca fiind o artă, nu o știință  și abordăm conceptul în acord cu viziunea noastră. Rezultatul design-ul trebuie să fie plăcut, să stimuleze simțurile și gândurile, nu să satisfacă niște șabloane! Prin urmare, dacă doriți ceva inedit, în afara șabloanelor, nu ezitați să ne contactați prin formularul de pe site.

Vă așteptăm să navigați mai departe printre creațiile noastre și să vă bucurați de ele!